2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Paletta

Mézes-bábos Mesefesztivál

  • Mézes-bábos Mesefesztivál

A legmesebelibb téli rendezvény – Kezdődik a Mézes-bábos Mesefesztivál Óbudán. A rendezvénynek különleges, interaktív játszótere is van, ez a Meseváros. Vendégünk volt Korzenszky Klára klinikai szakpszichológus, a Mézes-bábos Mesefesztivál háziasszonya.

Zúzmarafutáson innen, mikulásfutáson túl – Már 2019-re készül a BSI. De miért futnak a nők? Kovács Anita, a Budapest Sportiroda PR igazgatója érkezett a stúdióba.

Harminc év után ismét együtt az ős R-GO az Arénában! Újra színpadra áll az öt alapító: Szikora Róbert, Környei Attila, Barile Pasquale, Holló József és Kozma Tibor. Szikora Róberttel beszélgettünk.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!