2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Paletta

Madarak, szánhúzók, Kormorán

  • Madarak, szánhúzók, Kormorán

Összefog a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, valamint a Rendőrség, hogy felderítsék és megelőzzék védett madaraink megmérgezését. Vendég Horváth Márton projektvezető. 

Mínusz 20 fokos fagy, 300 km-es túra és szabad ég alatt éjszakázás a hidegben: erre vágyik Varga Dávid, aki norvégiai kutyaszánhúzó túrára jelentkezett, ő a Paletta vendége. 

Új időszámítás a Kormorán Együttes életében, exkluzív koncertet adnak. A Kormorán együttes koncertjére regisztrációval lehet jelentkezni, a belépés díjtalan. A hagyományos év végi hangverseny vendégei Varga Miklós és gyermekei. A stúdióban Koltay Gergely és Fehér Nóra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!