2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 15:00

Paletta

Beethoven Budán, Talmácsi Gábor a katedrán és népviselet a divatbemutatón

Több, mint kéttucat pályamű érkezett a 20. alkalommal megszervezett Budavári Beethoven Zeneszerzőversenyre. Lázár Dániel, a verseny győztese azért jelentkezett, mert a győzteseknek koncertlehetőséget adtak.

  • Beethoven Budán, Talmácsi Gábor a katedrán és népviselet a divatbemutatón

Kihirdették a Budavári Beethoven Zeneszerzőverseny győzteseit! Vendégünk volt az első helyezett, Lázár Dániel, aki A Tavasz Születése című zeneművel győzte meg a szakmai zsűrit. Mácsai János pedig a közelgő Beethoven Budán című fesztivál programjáról beszélt.

Sportrovatunkban Talmácsi Gábor volt a vendégünk, aki arról számolt be, hogy motorkerékpár- és versenyszakmérnök képzést indít a győri Széchenyi István Egyetem. A világbajnok gyorsasági motorversenyző diákja és oktatója is lesz az intézménynek.

Végül Németh Hajnal Aurora mesélt arról, hogy divatbemutatóval és új kollekcióval készül a IX. Forgórózsa Fesztiválra. Az iparművész autentikus magyar népviseletek újragondolásával készít ruhákat, de kollekciójában egyedi ékszerek is helyet kapnak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!