2024. 07. 18. Csütörtök Frigyes napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Ottó

Ottó – Hazánkkal akar példát statuálni az Európai Bíróság + videó

A szombati Ottó első témája az a példátlanul szigorú, Európai Bíróság által hozott ítélet, amely 200 millió euróra bünteti Magyarországot, amiért nem követi az uniós bevándorlási politikát. A témában Vargha Márk, a Migrációkutató Intézet vezető elemzője úgy fogalmazott, az Európai Unió hazánkkal próbál példát statuálni a többi tagállam felé.

  • Ottó – Hazánkkal akar példát statuálni az Európai Bíróság + videó

Az adás második felében arról kérdezzük a zenei élet kiemelkedő alakjait, hogy vajon megfér-e egymás mellett zene és politika, kell és lehet-e egy művésznek közéleti témákban megnyilvánulnia, de kiderül az is, miért nem szeretnének politikai véleményt mondani manapság egyre inkább a kulturális élet szereplői.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ottó - A Pride teljes mértékben a politika színterévé vált + videó

Ottó - A Pride teljes mértékben a politika színterévé vált + videó

Az Ottó című közéleti riportműsor első témája a múlt hétvégén 29. alkalommal lezajlott Pride, azaz a büszkeség menete, amely mostanra teljes mértékben a politika színterévé vált... Selmeczi Gabriella fideszes országgyűlési képviselővel az LMBTQ személyek magyarországi megítéléséről beszélgettünk!
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!