2023. 02. 05. Vasárnap Ágota, Ingrid napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 12:30

Napindító

Napindító - Mit tehetünk, ha kikerül rólunk egy nem kívánt kép a netre?

Ha magánemberként a Facebookra feltölttünk egy ismerősünkkel közös képet, be kell szerezni érvényesen a fényképen szereplő személy hozzájárulását, ahhoz hogy az adott portálon nyilvánosságra hozzuk. Ez a hozzájárulás érvényes, amennyiben írásban történt, visszakereshető és ezáltal bizonyítható. Vendégünk volt Dr. Tóth Judit Lenke adatvédelmi és pénzmosás elleni szakjogász.

  • Napindító - Mit tehetünk, ha kikerül rólunk egy nem kívánt kép a netre?

További epizódok

Napindító – Pénzügyőrnek hívja a fiatalokat a NAV

Napindító – Pénzügyőrnek hívja a fiatalokat a NAV

A HírTV stúdiójában Vörös Seron Cintia nyomozó hadnagy és Fidel Dávid a NAV Közép-magyarországi Bűnügyi Igazgatóságának osztályvezetője. 2023. január 30.
Napindító – 120. évfordulós Harley-Davidson fesztivál

Napindító – 120. évfordulós Harley-Davidson fesztivál

A nem mindennapi rendezvény Budapest központjában lesz, Magyarországon 2023. június 22-25. között, ahova minden motorost, márkatársakat és rajongókat várnak egy közös bulizásra Európából. Vendégünk volt Szalay Balázs autóversenyző. 2023. január 25.
Napindító - Illegális autóverseny

Napindító - Illegális autóverseny

Halálos iramban! Futótűzként terjed az interneten az a videó, amelyen egy Audi R8-as és egy BMW M4-es látható, amint rendkívül balesetveszélyes módon versenyez az újpesti Óceánárok utcában. A témával kapcsolatban Juhász Milán kollégánk Mile Tibort, a Magyar Autóklub közlekedésbiztonsági szakágának igazgatóját kérdezte. 2023. január 25.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Napindító: Család – Egészség – Közösség: Hungarostudy 2021

Napindító: Család – Egészség – Közösség: Hungarostudy 2021

A Kopp Mária Emlékév keretében hozták nyilvánosságra a 2021-es Hungarostudy eredményeit. A lakossági felmérés a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) és a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézet együttműködésében készült el. A stúdióban Székely András, a KINCS főmunkatársa.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!