2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Napi aktuális

Zsigó Róbert: A baloldalon sem a hibáknak, sem a bűnöknek nincs következményük + videó

Felelősségteljes döntésnek nevezte hétfő este a Napi aktuálisban Zsigó Róbert, a Fidesz országgyűlési frakcióvezető-helyettese Novák Katalin, valamint Varga Judit lemondását. A politikus szerint, amíg a jobboldalon van a hibáknak következménye, addig a baloldalon a bűnöknek sincs következménye. 

  • Zsigó Róbert: A baloldalon sem a hibáknak, sem a bűnöknek nincs következményük + videó

Zsigó Róbert szerint képmutatás történik a baloldalon. Példaként hozta fel a baloldali pártok nem támogatták a szigorított gyermekvédelmi törvényt, most pedig - tette hozzá - most náluk csak errről szól a történet. 

Egy másik péládval élve rámutatott,

ma a magyarországi baloldalnak az a Gyurcsány Ferenc a vezére, aki 2006. október 23-án lovasrohamot vezényelt a saját népe llen, szemeket lövetett ki, embereket nyomorított meg (...) ez a Gyurcsány Ferenc oktat minket demokráciából és szervez a jövő hétre tüntetést. 

Emlékeztetett, nincs felelőse a baloldalon a budapesti korrupciós botrányoknak, Fekete-Győr András momentumos politikust elítélte a bíróság és csak várni lehet a fejleményeket, hogy vállalja-e a felelősséget és lemond-e a mandátumáról. 

Velkovics Vilmos műsorvezető azon felvetésére, hogy Varga Judit volt férje végig haknizza a teljes baloldali sajtót és mindenféle üzeneteket fogalmaz meg, Zsigó Róbert elmondta, nem kell foglalkozni sértődött emberek nyilatkozataival. 

Teljes beszélgetés: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Harc a zsugorinflációval + videó

Harc a zsugorinflációval + videó

Március 1-jétől kötelező a boltokban feltüntetni, ha egy adott termék mennyisége csökken. A témában Nobilis Márton élelmiszeriparért felelős államtitkárt kérdezte M. Dobos Marianne műsorvezető.
Történelmi változás a közlekedési rendszerben + videó

Történelmi változás a közlekedési rendszerben + videó

Az új tarifarendszerrel kapcsolatban a legfontosabb változás, hogy a mai naptól kezdve a 14 évesnél fiatalabb gyermekek számára a helyközi közösségi közlekedés díjmentes lett - hívta fel rá a figyelmet Hegyi Zsolt, MÁV vezérigazgató-helyettese péntek este a Napi aktuálisban.
Jön az Orbán–Trump-találkozó a választási szuperévben + videó

Jön az Orbán–Trump-találkozó a választási szuperévben + videó

A konzervatívok közötti együttműködés egy fontos eleme lesz a következő Orbán–Trump-találkozó - egyebek között erről is beszélt Koskovics Zoltán, az Alapjogokért Központ geopolitikai elemzője péntek este a HírTV Napi aktuális című műsorában. A két politikus március 8-án találkozik újra, ezúttal Floridában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!