2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Napi aktuális

Zsigmond Barna Pál: Sokakat zavar Gyurcsány mohósága, amivel mindenkit le akar darálni a baloldalon

44 milliárd forint állami rezsitámogatást kaptak a 10 ezer fő feletti városok és budapesti kerületek. 6 budapesti önkormányzat vezetője azonban nem ment el a találkozóra, így pénzt sem kaptak, de perelni akarják a kormányt.

  • Zsigmond Barna Pál: Sokakat zavar Gyurcsány mohósága, amivel mindenkit le akar darálni a baloldalon

A Napi aktuálisban Zsigmond Barna Pál fideszes képviselővel beszélgettünk, aki számon kérte Újpest ellenzéki polgármesterét emiatt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!