2023. 03. 31. Péntek Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Napi aktuális

Volner János: Gyöngyösi Márton eddig mindenkit „kinyírt”, aki másként gondolkodott, mint ő

A Jobbik új elnöke szerint valóban van egy konfliktus Jakab Péter és a Jobbik elnöksége között. Gyöngyösi Márton ugyanakkor azt is mondta, hogy elnökként a békés együttműködésre törekszik, Jakab Péter pedig marad frakcióvezető. Annak a képviselőcsoportnak az élén marad, amely ma közleményben tudatta a HírTV híradójával, hogy nem ért egyet Jakab Péter kijelentéseivel. A frakcióvezető néhány napja trágár szavakkal illette képviselőtársait, miközben bevallotta: nem szeret bejárni munkahelyére, a Parlamentbe. A Jobbik frakciója viszont ma azt közölte: szerintük Jakab Péter túlment azon a határon, ami elfogadható akár a stílus, akár a tartalmat illetően. A Jobbik jövőjével kapcsolatos meglátásairól a Volner párt elnöke beszélt a Napi aktuálisban.

  • Volner János: Gyöngyösi Márton eddig mindenkit „kinyírt”, aki másként gondolkodott, mint ő

További epizódok

Botka László indulását támogatja a DK Szegeden

Botka László indulását támogatja a DK Szegeden

Csuhaj Ildikóval, az ATV főmunkatársával és Bencsik Gáborral, a Demokrata újságírójával vitattuk meg a főbb politikai eseményeket. 2023. március 30.
A Fidesz nagyobb fölénnyel nyerne, mint egy éve

A Fidesz nagyobb fölénnyel nyerne, mint egy éve

Megkérdőjelezhetetlen a kormánypártok népszerűsége, derült ki a társadalomkutató ma publikált felméréséből. A részletekről Rotyis Bálinttal, a Nézőpont Intézet elemzőjével beszélgettünk. 2023. március 30.
Éder: A kétezer forintos ár irreálisan alacsony

Éder: A kétezer forintos ár irreálisan alacsony

Közeleg a Húsvét. Körbenézünk a húsvéti sonka piacon illetve a magyar húsipar helyzetéről is képet kaptunk Éder Tamástól a húsipari szövetség elnökétől. 2023. március 30.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!