2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Napi aktuális

Volner János: Gyöngyösi Márton eddig mindenkit „kinyírt”, aki másként gondolkodott, mint ő

A Jobbik új elnöke szerint valóban van egy konfliktus Jakab Péter és a Jobbik elnöksége között. Gyöngyösi Márton ugyanakkor azt is mondta, hogy elnökként a békés együttműködésre törekszik, Jakab Péter pedig marad frakcióvezető. Annak a képviselőcsoportnak az élén marad, amely ma közleményben tudatta a HírTV híradójával, hogy nem ért egyet Jakab Péter kijelentéseivel. A frakcióvezető néhány napja trágár szavakkal illette képviselőtársait, miközben bevallotta: nem szeret bejárni munkahelyére, a Parlamentbe. A Jobbik frakciója viszont ma azt közölte: szerintük Jakab Péter túlment azon a határon, ami elfogadható akár a stílus, akár a tartalmat illetően. A Jobbik jövőjével kapcsolatos meglátásairól a Volner párt elnöke beszélt a Napi aktuálisban.

  • Volner János: Gyöngyösi Márton eddig mindenkit „kinyírt”, aki másként gondolkodott, mint ő

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hó borítja Magyarország legmagasabb pontját + képek

Hó borítja Magyarország legmagasabb pontját + képek

Behavazott a Kékes! Vasárnap a kora esti órákban eső formájában érkező csapadék az éjszakai órákban hóba váltott az ország csúcsán, összefüggő hótakarót alkotva, tavaszban télies hangulatot megidézve – olvasható a Facebookon.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!