2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 23:30

Napi aktuális

Világraszóló botrány: nyugati médiumok riporterei együtt vonultak a Hamász brutális terroristáival + videó

Óriási médiabotrány robbant! A Reutersnek is dolgozó fotóriporterek együtt mentek a palesztin terroristákkal. Egyikük korábban a Hamász kegyetlen vezetőjével is puszilkodott. Kapcsoltuk Tel-Aviv belvárosába Kulifai Mátéhoz, a Hetek újságírójához.

  • Világraszóló botrány: nyugati médiumok riporterei együtt vonultak a Hamász brutális terroristáival + videó

A lapszerkesztő szerint vélhetően ezek a médiamunkások együttműködnek a Gázai övezetet uraló terrorszervezettel. 

Olyan emberekről van szó, akik a Hamászt támogatják, médiajelenléttel is. nagy kérdés, miként lehetséges az, hogy nagy médiaügynökségek pénzzel fotóztak olyan embert, akit a Hamász egyik rettegett vezetője puszilgatott is

- mutatott rá Kulifai Máté, aki hozzátette, erre bizonyíték is van, hiszen körbejárta a közösségi oldalakat az egyik fotósnak a képe. 

Az újságíró kiemelte, a közzétett fotók alapján azt lehet tudni, hogy a háború kitörésekor a riporterek együtt haladtak a terroristákkal a gázai oldalon és az izraeli területeken is. 

A beszámoló szerint a fotósok brutális képsorokat rögzítettek lincselésről, túszejtésről

Együtt mozogtak a terroristákkal

- tette hozzá Kulifai Máté. 

Teljes beszámoló:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Botrányt okozott Magyar Péter egy szórakozóhelyen, a biztonsági őrök vezették ki + videó

Botrányt okozott Magyar Péter egy szórakozóhelyen, a biztonsági őrök vezették ki + videó

A Napi aktuális vendége Nagy Károly a Transzparens Újságírásért Alapítvány elnöke volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között ezekről a témákról beszélgetett: Magyar Péter verekedett egy budapesti szórakozóhelyen, hogyan értelmezik a követői a botrányt, milyen következményekkel járhat ez az új ügy, illetve már folyik az ügyben az eljárás garázdaság miatt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!