2024. 07. 18. Csütörtök Frigyes napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Napi aktuális

Újabb tüzérségi támadásokat hajtottak végre az orosz erők

Támadást indított az ukrán haderő az ország délkeleti részén fekvő, az orosz csapatok által megszállt Melitopol felszabadítására. A hétvégén több orosz katonai laktanyára is csapás mértek. Beszámolók szerint az ukrán HIMARS rakétarendszerek az orosz Wagner zsoldoshadsereg bázisait és krími katonai repülőtereket vettek célba. Ukrajnában továbbra is milliók nélkülözik az áramot. A miniszterelnök közlése szerint az oroszok már az összes hőerőművet megrongálták, és emiatt egész télen áramszünetekre lehet majd számítani. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértővel beszélgettünk.

  • Újabb tüzérségi támadásokat hajtottak végre az orosz erők

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!