2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Napi aktuális

Toroczkai László: Egyértelmű, hogy néhány globális pénzember dobta össze a 3 milliárd forintot

Még éjszaka is, összesen több mint 17 órán át vitáztak az egészségügy átalakításáról a képviselők a parlamentben. A belügyminiszter a vita előtt kilencpárti egyeztetésre hívta a pártok képviselőit. A DK, a Jobbik, a Momentum és a Párbeszéd nem vett részt az egyeztetésen. Ott volt viszont a Mi Hazán Mozgalom. Vendégünk volt Toroczkai László pártelnök. 

  • Toroczkai László: Egyértelmű, hogy néhány globális pénzember dobta össze a 3 milliárd forintot

Toroczkai Lászlót, a Mi Hazánk elnökét arról is kérdezte Gerhardt Máté, hogy kiderült, csaknem kétszer annyit kapott a baloldal a kampányára Amerikából, mint amennyit eddig beismert. 

Az ellenzéki politikus röhejnek, viccnek nevezte, hogy Amerikában élő honfitársak mikroadományaiból jött össze a 3 milliárd forint, úgy - tette hozzá - hogy olyan pártokról van szó, amelyeknek hiányzik a tömegtámogatottsága. 

Ez nemzetközi botrány

- tette hozzá. 

Én döbbenten nézem, hogy nincs különösképpen nemzetközi botrány ebből, tehát az, hogy Magyarországon beszélünk erről, az elsősorban annak köszönhető, hogy az a globális kör, főként amerikai gyökerű globális kör, aki a világot gazdaságilag, politikailag szeretné irányítani - nyilván a gazdasági ereje által irányítja is – ez a kör hasznos idiótaként szerette volna használni Márki-Zay Pétert, és ő a hasznos idióta szerepét nagyon jól betölti például azzal, hogy folyamatosan fecseg. fecsegett ezekről a pénzekről.

Teljes beszélgetés:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!