2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Napi aktuális

Több mint 200 ezer halott, 17 millió menekült

Villámháborúnak indult, de hosszú és kegyetlen invázió lett Putyin tervéből, amelynek senki sem látja a végét. Mit gondolt egy éve és mit gondol most a biztonságpolitikai szakértő? Vendágünk volt Somkuti Bálint.

  • Több mint 200 ezer halott, 17 millió menekült

Vlagyimir Putyin orosz elnök rosszul mérte fel az ukrán vezetésnek és az ukrán lakosságnak is az ellenállását Somkuti Bálint szerint. Az ország nagy részén határozottan szállt szembe az orosz haderővel a katonaság és a lakosság egyaránt. 

Arra a felvetésre, hogy Zelenszkij elnök egy központi figurája lett az ellenállásnak, a biztonságpolitikai szakártő úgy vélte, az ukrán államfő jól tudja tartani, azt az imidzset, hogy ő maga egy határozott háborús vezető, aki néha ugyan túlzásokba esik, de ő az, aki végsőkig harcolni fog. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor beszédet mond a Békemeneten + videó

Orbán Viktor beszédet mond a Békemeneten + videó

A Napi aktuális vendége ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég Alapítvány tanácsadója volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető Békemenet, a háborúba készülődő NATO és a határzár miatt megbüntetett Magyarország témákról beszélgetett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!