2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 14:00

Napi aktuális

Tizenegy pontos változtatást kér Ukrajnától a kárpátaljai kisebbségnek Szijjártó Péter + videó

Az életveszélyes fenyegetés ellenére Ukrajnába utazott a külgazdasági és külügyminiszter. Szijjártó Péter ukrán kollégájával többek között az Orbán - Zelenszkij találkozóról egyeztetett. Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára volt a Napi aktuális vendége.

  • Tizenegy pontos változtatást kér Ukrajnától a kárpátaljai kisebbségnek Szijjártó Péter + videó

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Ungváron tárgyalt az ukrán kormány tagjaival. A találkozó egyik legfontosabb kérdése a magyarok számára a kárpátaljai magyarok kisebbségi jogainak visszaállítása, míg az ukránoknak a magyar szavazatra van szükségük, ahhoz, hogy megkapják az Európai Uniótól a következő milliárdos csomagot.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

A Napi aktuális vendége Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, MCC volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között Somkuti új könyvéről, a NATO Ukrajna missziójáról beszélgettek, de szó volt arról is, hogy Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával, illetve, hogy 50 millió dollárral támogatja az év végéig Washington Kijevet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!