2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Napi aktuális

Tetten érhető a centralizáció Brüsszelben + videó

Az európai egyesült államok gondolatáról rendezett konferenciát Mathias Corvinus Collegium. Vendégünk volt Gát Ákos Bence, az MCC brüsszeli irodájának európai uniós ügyekért felelős vezetője.

  • Tetten érhető a centralizáció Brüsszelben + videó

Az MCC Brussels EU-s ügyekért felelős vezetője szerint mindennek az van a hátterében, hogy egy európai birodalmat kell építeni, nyomást kell gyakorolni a gengerpolitikában, forrásokat kell elvonni, a migárciós paktumot érvényesíteni kell. Kiemelte, ezek mind arra a gondolatra fűzhető fel, hogy a brüsszeli elit szerint ki kell üresíteni az uniós országokat, el kell venni a nemzeti parlamentektől az összes hatalmat és Brüsszelbe kell átcsoportosítani. 

Ez a mindennapjainkat éerintő kérdés és szerettük volna meghúzni a vészcsengőt

- tette hozzá.

Teljes beszélgetés:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tony Abbott: Orbán Viktor kiemelkedik Európa vezetői közül + videó

Tony Abbott: Orbán Viktor kiemelkedik Európa vezetői közül + videó

Tony Abbott a mi hősünk, ő azt mondta, hogy a migrációt meg kell állítani, és ő volt az, aki meg is állította - jelentette ki Orbán Viktor az idei CPAC Hungary rendezvényen. Ausztrália volt miniszterelnöke hétfőn este a HírTV Napi aktuális műsorában reagált a magyar kormányfő szavaira.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vitáznak a vitáról + videó

Vitáznak a vitáról + videó

Vona Gábor egy tehergépkocsi platóján vitatná meg Magyar Péterrel az országot érintő kérdéseket. A téma kapcsán vendégünk volt Lampé Ágnes, a Szabad Európa újságírója és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!