2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Napi aktuális

Tarlós: Érthetetlen késedelmek jellemzik a jelenlegi városvezetést + videó

Karácsony a járműbeszerzésekről is lódított. Erről is kérdeztük Tarlós István egykori főpolgármestert.

  •  Tarlós: Érthetetlen késedelmek jellemzik a jelenlegi városvezetést + videó

Exkluzív fotók: így készülnek a vadonatúj budapesti CAF-villamosok-írta Karácsony Gergely pár napja közösségi oldalán. A Főpolgármester azzal büszkélkedett, hogy a Fővárosi Önkormányzat járműpark fejlesztésének köszönhetően a BKK 2022 novemberében 20, tavaly márciusban pedig további 31 járművet rendelt a spanyol gyártótól.

Az elmúlt évtizedben 1048 új busz érkezett, ebből mindössze 281 busz beszerzését indította el a mostani városvezetés. Erre pedig a Magyar Nemzet mutat rá. A lap emlékeztet: ebben a ciklusban érkező 73 villamos és 108 trolibusz is Tarlós István korábbi főpolgármester „hagyatéka”.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!