2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Lélektáncosok – A Bozsik Yvette Társulat 30 éve 03:00

Napi aktuális

Takács Péter: A Magyar Orvosi Kamara alelnöke nem mond igazat

Megszünteti az orvosok kötelező kamarai tagságát az a törvény, amelyet kedden, a kormány kezdeményezésére 122 igen szavazattal 31 ellenvoks mellett, tartózkodás nélkül fogadott el a Ház. A stúdióban Dr. Takács Péter, az egészségügyért felelős államtitkár.

  • Takács Péter: A Magyar Orvosi Kamara alelnöke nem mond igazat

Dr. Álmos Péter, a Magyar Orvosi Kamara alelnökének szavaira regálva Takács Péter elmondta, az egyeztetések hiánya, amit gyakran megfogalmaznak, mint kritika, nem állja meg a helyét, hiszen 2020. májusában Pintér Sándor belügyminiszter számos szakmai szervezettől, köztük a Magyar Orvosi Kamarától kért be az egészségügy jobbítását célzó anyagokat. 

2020. májusában Kincses Gyula kamarai elnök több programpontra kiterjedően nyújtott be anyagot a belügyminiszter úrhoz (...) ezek közül jó pár elemet beemeltünk abba a törvénycsomagba, amit december 7-én fogadott el az Országgyűlés

- mutatott rá.

 Az egészségügyért felelős államtitkár szerint Dr. Álmos Péter, a Magyar Orvosi Kamara alelnöke többször fogalmazott meg nagy nyilvánosság előtt hazugságot. 

Amikor erre felhívjuk a figyelmet, hogy fogalmilag kizárt csúsztatás, amit állít, még háromszor-négyszer szemrebbenés nélkül ezeket megteszi

- tette hozzá. 

Teljes beszélgetés: 

KAPCSOLÓDÓ:

Megszűnik az orvosok kötelező kamarai tagsága

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Erősödik a zsidóellenesség Európában + videó

Erősödik a zsidóellenesség Európában + videó

A műsor ezen részének két vendége Kulifai Máté a Hetek főszerkesztő-helyettese és Megyeri Jonatán rabbi volt, akik arról beszélgettek a műsorvezetővel, hogy palesztin párti tüntetők zavarták meg az izraeli nagykövet előadását a Danube Institut konferenciáján, illetve szóba került az erősödő zsidóellenesség Európában téma is.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!