2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 07:30

Napi aktuális

Szombat este Irán példátlan csapást mért Izraelre + videó

A Napi Aktuálisban Yacov Hadas-Handelsmant, Izrael budapesti nagykövetét kérdeztük az iráni támadásról, valamint Izrael reakciójáról.

  • Szombat este Irán példátlan csapást mért Izraelre + videó

Az irániak felforgató tevékenysége nem csak Izraelre korlátozódik. Persze mi tudjuk, hogy különleges kategóriát jelentünk, hiszen azt mondják, hogy meg akarnak minket semmisíteni – hangsúlyozta a műsorban Yacov Hadas-Handelsman nagykövet, majd hozzátette, nem az iráni nép jelenti a fenyegetést, hanem a rezsim, amely Iránt vezeti. 

Izrael egy ilyen támadást válasz nélkül hagyhat? – tette fel a kérdést Velkovics Vilmos.

Úgy gondolom, hogy mindenki egyetért azzal, hogy nem. Miért? Azért mert ennek külön következményei lehetnének a mi régiónkban

– mondta Yacov Hadas-Handelsman.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Fontos, hogy a hagyományos értékek, a családok biztonsága megmaradjon a Hegyvidéken! Erről Fonti Krisztina a Fidesz-KDNP XII. kerületi polgármesterjelöltje beszélt a HírTV péntek esti Napi aktuális című műsorában. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!