2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Napi aktuális

Szikra Levente: A jobboldal a józan észt, a normalitást képviseli

Orbán Viktor nyitó-előadásával megkezdődött a konzervatívok legnagyobb konferenciája, a CPAC. A miniszterelnök a liberális erőkkel szembeni harcáról, Magyarország egyedülálló intézkedéseiről és az illegális migráció kezeléséről is beszélt. Dallasból kapcsoltuk tudósítónkat, Tóth Gábort. A stúdióban pedig Szikra Levente, a Alapjogokért Központ elemzője volt a vendégünk.

  • Szikra Levente: A jobboldal a józan észt, a normalitást képviseli

"(...) A baloldal, amely a gender-elméletet támogatja, az akár a gyerekeket is kitenné olyan veszélynek, hogy mondjuk nőimitátorok jelenjenek meg az óvodai foglalkozásokon és ezzel szemben a jobboldal a józan észt, a normalitást képviseli (...)"

- mondta Szikra Levente.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Elbaltázott beruházások a fővárosban

Elbaltázott beruházások a fővárosban

Karácsony Gergely, Budapest jelenlegi vezető a korábbi vezetés által megtervezett beruházások jó részét nem tudta vagy akarta tető alá hozni csaknem öt év alatt - hívta fel rá a figyelmet a Magyar Nemzet.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!