2024. 07. 19. Péntek Emília napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Célpont 17:50

Napi aktuális

Szeptember 1-től folytatják a tüntetéseket a diákok

Vendégünk volt Szendrei Zoltán, a PDSZ országos választmányának tagja.

  • Szeptember 1-től folytatják a tüntetéseket a diákok

Tüntetést és országjárást is tervez az Egységes Diákfront, a Civil Bázis és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, szeptemberben tanévkezdő demonstrációt szerveznek, majd szeptember 15-én a Margit híd budai hídfőjétől terveznek vonulni a Kossuth térre.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!