2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Híradó 23:00

Napi aktuális

Szanyi Tibor: Hosszasan tudnék arról beszélni, hogy Magyar Pétert ki és miért „csinálta” fel + videó

A liberális média így még nem hype-olt politikust, ahogy azt Magyar Péterrel tette - jelentette ki Szanyi Tibor, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom alapítója kedd este a Napi aktuálisban.

  • Szanyi Tibor: Hosszasan tudnék arról beszélni, hogy Magyar Pétert ki és miért „csinálta” fel + videó

Szanyi Tibor adásunkban arról is beszélt, hogy korábban utcabálozóknak nevezte Magyar Péter jogász támogatóit. Szerinte, sajnálatos az, hogy sokan bedőlnek a fantazmagóriának. 

A volt szocialista politikus kifogásolta, hogy pártja baloldali üzenetei nem kapnak teret a liberális sajtóban, mert most - tette hozzá - vérlázító az a sajtókarantén, ami a baloldali pártokat övezi. 

Az egykori európai parlamenti képviselő arra is reagált a Napi aktuálisban, hogy a belga rendőrséggel akarta egy brüsszeli polgármester bezárattatni a konzervatív konferenciát. 

Teljes beszélgetés: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így küldött el Bayer Zsolt „mindenkit” az anyja keservébe + videó

Így küldött el Bayer Zsolt „mindenkit” az anyja keservébe + videó

Mélységes felháborodását fejezte ki Bayer Zsolt a Bayer show-ban az Európai Unió Bírósága azon döntése ellen, amely szerint Magyarországnak 200 millió eurós átalányösszeget és naponta további 1 millió euró büntetést kell fizetnie az uniós menekültügyi szabályok megsértése miatt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

A Napi aktuális vendége Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, MCC volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között Somkuti új könyvéről, a NATO Ukrajna missziójáról beszélgettek, de szó volt arról is, hogy Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával, illetve, hogy 50 millió dollárral támogatja az év végéig Washington Kijevet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!