2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Tisztelet a tudósoknak! - Nobel-díj-átadó 2023 15:30

Napi aktuális

Szánthó Miklós: Magyarország lehet az új ajánlat a konzervatív oldalnak

Magyarország keresztény ország: 86 százalékunk meg van keresztelve, háromnegyedünk pedig kiáll a keresztény kultúra mellett, mutatta ki egy friss kutatás. A Napi aktuálisban Szánthó Miklóssal, az Alapjogokért Központ főigazgatójával beszélgettünk.

  • Szánthó Miklós: Magyarország lehet az új ajánlat a konzervatív oldalnak

Valóra kell váltani a liberálisok rémálmát, a nemzeti konzervatív erők nemzetközi összefogását, és ehhez a szövetségesi rendszer szélesítésére van szükség - jelentette ki Szánthó Miklós.

Ma már a XXI. századi politika legfontosabb törésvonala a globalisták és a szuverenisták között húzódik - tette hozzá az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Rámutatott, 

ez felülírja a bal és jobboldal vagy liberálisok, szocialisták és konzervatívok közötti ellentéteket, ezek is megmaradnak persze, de egy teljesen új dimenziót nyit ki. Ez a globalista, szuverenista ellentét az USA-ban is, Európában is a globalisták azok, akik ugye helyi tagállami, állami szintről valamiféle szövetségi, föderális, nemzetközi szintre akarják kiszervezni a döntéshozatalt. A szuverenista erők ezt próbálják meg gátolni, ugyanez a harc zajlik az USA-ban, a washingtoni mély állammal szemben, az az ottani Brüsszel. Ez a harc zajlik tagállamok, illetve különböző jobboldali tagállami erők és Brüsszel között,

További epizódok

Előzetes a Karikó Katalinnal készült exkluzív interjúból + videó

Előzetes a Karikó Katalinnal készült exkluzív interjúból + videó

A vasárnap a Hír TV-ben megjelenő, Karikó Katalinnal készült interjúnak egy részletét mutattuk be a Napi aktuálisban. 2023. december 08.
Korszakalkotó magyar fejlesztésű járművet mutattak be a dubaji klímacsúcson + videó

Korszakalkotó magyar fejlesztésű járművet mutattak be a dubaji klímacsúcson + videó

Kun Krisztián, a Neumann János Egyetem Járműtechnológiai Kutatócsoport vezetője és Ruppert Dániel, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem oktatója voltak a vendégeink. 2023. december 08.
Az adóhatóság további 1,4 milliárd forintos kampánytámogatást vizsgál a baloldalnál + videó

Az adóhatóság további 1,4 milliárd forintos kampánytámogatást vizsgál a baloldalnál + videó

Novák Zoltán politikai elemző és Lentulai Krisztián újságíró voltak a Napi aktuális vitablokkjának a vendégei, akik a baloldali pártokra kirótt ÁSZ büntetésről fejtették ki a véleményüket. 2023. december 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!