2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Napi aktuális

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: A világ egyik legmodernebb radarrendszerét vásároljuk

Jövőre Magyarországon is csatasorba áll a világ egyik leghatásosabb rakétavédelmi rendszere. Mekkora biztonságot ad a Vaskupola és milyen fejlesztésekre készül még a honvédség? A stúdióban Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.

  • Szalay-Bobrovniczky Kristóf: A világ egyik legmodernebb radarrendszerét vásároljuk

A világ egyik legmodernebb radarrendszerét vásároljuk, am iszerepel a Vaskupola összeállításában és ezt egészíti ki egy olyan rakétarendszer, ami logikájában szintén hasonlít az izraeli Vaskupolához. Ez a kettő egyszerre biztosítja a védelmet. 

Folyamatosan érkeznek be a részben a szárazföldi erőt erősítő eszközök, részben pedig a légvédelmet erősítő eszközök, tervszerűen

- tette hozzá. 

Arra a kérdésre, hogy lesz-e elég katona Szalay-Bobrovniczky Kristóf elmondta, Magyarország elemi érdeke, hogy minél többen felismerjék ő rájuk szmeélyesen szükség van ahhoz, hogy Magyarországon biztonság legyen (...) saját erős haderőnk épüljön ki, ha ezt minden NATO-tagország megteszi, akkor ez a védelmi szövetség tud működni. 

Megvehetjük a világ összes drónját, tankját és egyéb eszközét, azonban, ha nincs olyan magyar katona, aki kiképzetten, elszántan, bátran kezelni tudja ezeket, akkor ez nem sokat ér

- tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!