2024. 07. 18. Csütörtök Frigyes napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Napi aktuális

Somogyi-Tóth Gábor: Az utasokról a légitársaságoknak kötelessége gondoskodni + videó

A Napi aktuálisban Somogyi-Tóth Gábor a Légiközlekedési Kulturális Központ ügyvezető igazgatója és Sógor Zsolt ügyvéd beszélte meg többek között ezeket a témákat: Orbán Viktor szerint elfogadhatatlan, ahogy az utasokkal bánnak a repülőtereken, segítőpontokat alakított ki a Budapest Airporta járatkésések miatt a várakozó utasoknak.

  • Somogyi-Tóth Gábor: Az utasokról a légitársaságoknak kötelessége gondoskodni + videó

Az adásban Skyp-on kapcsolták Gyarmati Rita utast és Szüle Zsolt Boeing 747 oktatókapitányt, akik szintén hozzászóltak a témához.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!