2024. 07. 18. Csütörtök Frigyes napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Napi aktuális

Somkuti Bálint: Kemény ellenállás igen, nagy meglepetés már nem várható a Hamász részéről + videó

Szinte biztosnak tartja Somkuti Bálint, az MCC Geopolitikai Műhely kutatója, hogy belátható időn belül nem várható tűzszünet Izrael és a Hamász között. A biztonságpolitikai szakértő erről péntek este Napi aktuális című műsorunkban beszélt.

  • Somkuti Bálint: Kemény ellenállás igen, nagy meglepetés már nem várható a Hamász részéről + videó

Somkuti Bálint úgy látja, az izraeli hadsereg vélhetően sokkal több olyan területet talált a Gázai övezetben, amelyet át kell vizsgálnia, ezen kívül a Hamász sokkal hevesebb ellenállást fejthetett ki, mint arra előzetesen számítani lehetett, s ott vannak még a civilek is, vagyis még hónapokig elhúzódhat az izraeli hadművelet. 

Teljes beszélgetés: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!