2022. 12. 04. Vasárnap Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Zöldövezet 03:40

Napi aktuális

Simicskó: Beidézheti Márki-Zay Pétert a nemzetbiztonsági bizottság

Sikkasztás és pénzmosás gyanúja miatt nyomoz a rendőrség Márki-Zay Péter mozgalmánál. A külföldről érkezett 1,8 milliárdos támogatást a nemzetbiztonsági bizottság is vizsgálja. A stúdióban Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője. A politikust Gerhardt Máté kérdezte a „KGBéla-ügyről” is.

  • Simicskó: Beidézheti Márki-Zay Pétert a nemzetbiztonsági bizottság

A rendőrség után a parlament nemzetbiztonsági bizottsága is kíváncsi arra, hogy kitől és mire kapott 1,8 milliárd külföldi támogatást Márki-Zay Péter mozgalma. Simicskó István a testület KDNP-s tagja a Napi aktuálisban elmondta, hogy napokon belül napirendre vehetik a témát, és az ülésre az ellenzéki összefogás volt miniszterelnök-jelöltjét is beidézhetik. 

Nyilván a szolgálatokat is meg kell majd hallgatni a főigazgató úrtól, majd kérünk tájékoztatást az illetékes nemzetbiztonsági szervektől, és szépen meghatározzuk a menetrendet majd, hogy pontosan személy szerint kiket kíván meghallgatni majd a Nemzetbiztonsági Bizottság. Én nem zárnám ki annak a lehetőségét, hogy sőt, azt hiszem, hogy megkerülhetetlen, hogy Márki-Zay Pétert is meghallgatjuk

- közölte. 

 Teljes beszélgetés: 

További epizódok

Megadja Gábor: Elon Musk fejére kitűzték a vérdíjat

Megadja Gábor: Elon Musk fejére kitűzték a vérdíjat

Amióta Elon Musk megvette a Twittert, mintha a liberális oldal elsőszámú közellensége lenne. Miért van ez így? Erre is kerestük a választ Megadja Gáborral, a Kontra főszerkesztőjével. 2022. december 02.
Robert C. Castel: Most már a célpont az ukrán nép, mind lélektanilag, mind fizikailag

Robert C. Castel: Most már a célpont az ukrán nép, mind lélektanilag, mind fizikailag

Kilenc hónapja tart az orosz-ukrán háború. Bár a harcok kezdetben két nagy hadsereg között zajlottak, ősz végén egy új fejezet kezdődött, a stratégiai bombázás. Az oroszok lényegében lerombolták Ukrajna energetikai infrastruktúráját. A stúdióban Robert C. Castel izraeli biztonságpolitikai szakértő. 2022. december 02.
Jelenleg az ellenzék semmilyen ügyet nem kezel jól

Jelenleg az ellenzék semmilyen ügyet nem kezel jól

Novák Zoltán, a Méltányosság Politikaelemző Központ projektigazgatója, és Kohán Mátyás, a Mandiner újságírója beszélik meg egyebek között azt, hogy Karácsony Gergely mégis tudott a külföldi kampánypénzekről. 2022. december 02.

Legfrissebb híreink

Globál: Transzatlanti kereskedelmi háború?

Globál: Transzatlanti kereskedelmi háború?

Háborús nyerészkedéssel vádolják az Egyesült Államokat az Atlanti óceán innenső partján. Amerika nemcsak a négyszeres áron szállított cseppfolyósított gáz, de a megugrott fegyvereladások miatt is sokat profitál a háborúból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Kezdődik a CPAC Japan 2022

Kezdődik a CPAC Japan 2022

Tokió lesz a helyszíne a világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvénye, a CPAC következő állomásának. A stúdióban Farkas Vajk, az Alapjogokért Központ nemzetközi igazgatója.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!