2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szerelmes biciklisták 11:00

Napi aktuális

Simicskó: Beidézheti Márki-Zay Pétert a nemzetbiztonsági bizottság

Sikkasztás és pénzmosás gyanúja miatt nyomoz a rendőrség Márki-Zay Péter mozgalmánál. A külföldről érkezett 1,8 milliárdos támogatást a nemzetbiztonsági bizottság is vizsgálja. A stúdióban Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője. A politikust Gerhardt Máté kérdezte a „KGBéla-ügyről” is.

  • Simicskó: Beidézheti Márki-Zay Pétert a nemzetbiztonsági bizottság

A rendőrség után a parlament nemzetbiztonsági bizottsága is kíváncsi arra, hogy kitől és mire kapott 1,8 milliárd külföldi támogatást Márki-Zay Péter mozgalma. Simicskó István a testület KDNP-s tagja a Napi aktuálisban elmondta, hogy napokon belül napirendre vehetik a témát, és az ülésre az ellenzéki összefogás volt miniszterelnök-jelöltjét is beidézhetik. 

Nyilván a szolgálatokat is meg kell majd hallgatni a főigazgató úrtól, majd kérünk tájékoztatást az illetékes nemzetbiztonsági szervektől, és szépen meghatározzuk a menetrendet majd, hogy pontosan személy szerint kiket kíván meghallgatni majd a Nemzetbiztonsági Bizottság. Én nem zárnám ki annak a lehetőségét, hogy sőt, azt hiszem, hogy megkerülhetetlen, hogy Márki-Zay Pétert is meghallgatjuk

- közölte. 

 Teljes beszélgetés: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 
Madagaszkár tradicionálisan a béke pártján áll + videó

Madagaszkár tradicionálisan a béke pártján áll + videó

A Madagaszkár és Magyarország közötti együttműködési lehetőségekről, a két ország viszonyáról és országának a háborúkhoz való álláspontjáról is beszélt Rasata Rafaravavitafika, a Madagaszkári Köztársaság külügyminisztere a Napi aktuálisban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!