2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Napi aktuális

Nyugvópontra juthat a félelem: nem lesz veszélyben a vízbázis az akkumulátorgyár működésével

A debreceni akkumulátorgyár elleni tiltakozás egyik fő érve a gyár jelentős vízigénye. Napi aktuális című műsorunkban kapcsoltuk Gorján Ferencet, a Debreceni Vízmű Zrt. vezérigazgatóját.

  • Nyugvópontra juthat a félelem: nem lesz veszélyben a vízbázis az akkumulátorgyár működésével

Debrecen napi vízutánpótlása 105 ezer köbméter. Gorján Ferenc tájékoztatása szerint ez azt jelenti, hogy a felszín alatti vízbázisok tekintetében, ami 98 darab kutat jelent, 75 ezer köbméter érkezik a debreceni vízbázisba, illetve a felszíni vizek tekintetében 30 ezer köbméter naponta. 

Így jön össze a 105 ezer köbméter/nap, ehhez képest a város átlagos vízigénye 40 ezer köbméter naponta, csúcsidőszakban, nyáron pedig 60 ezer köbméter/nap

- mutatott rá. 

Teljes beszélgetés: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Valószínűleg nagyon nagy volt az ütközés + videó

Valószínűleg nagyon nagy volt az ütközés + videó

Verőcei hajósbaleset. Ketten biztossan életüket vesztették, amikor egy motorcsónak egy szállodahajóval ütközött. Mi vezethetett a tragédiához? Tóth Mihály, a Magyar Hajózási Országos Szövetség (Mahosz) szóvivője úgy fogalmazott a HírTV stúdiójában, hogy a motorcsónak nagyon nagy sebességgel ütközhetett neki valaminek. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!