2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Napi aktuális

Nagy István: Legalább háromféle hatósági ára lesz a tűzifáknak

Tűzifa- és barnaszén-programot hirdetett a kormány. Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter múlt héten jelentette be, hogy háztartásonként maximum 10 köbméter fát lehet vásárolni hatósági áron, a héten pedig ki is derül, mennyiért lehet majd tüzelőhöz jutni. A stúdióban Nagy István agrárminiszter.

  • Nagy István: Legalább háromféle hatósági ára lesz a tűzifáknak

Várhatóan 30 ezer forint körül lesz a tűzifa hatósági ára - mondta a Napi aktuálisban az agárminiszter. Nagy István csütörtökre ígérte a pontos számot, és azt, hogy hol lehet majd igényelni a tüzelőt. A miniszter azt is közölte, hogy méteres hosszúságú hasított fát adnak majd az erdészeteknél, amit a vevőnek kell felvágnia

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!