2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Esztike gyűrűje 11:05

Napi aktuális

Moszkva továbbra is a Nyugatot hibáztatja

Pénteken lesz egy éve, hogy kitört az orosz-ukrán háború. Nem csak a két ország életét változtatta meg, hanem szinte az egész világét. Mi és hogyan módosult a politikában, a gazdaságban és a mindennapokban? Fricz Tamással, az Alapjogokért Központ kutatási tanácsadójával elemeztünk.

  • Moszkva továbbra is a Nyugatot hibáztatja

Egy évvel ezelőtt, valamikor ilyentájt, vagyis kora este, a berlini amerikai nagykövetségről látogatók érkeztek Robert Habeck német alkancellárhoz. Arról tájékoztatták, hogy információik szerint másnap Oroszország megtámadja Ukrajnát. Hogyan és miben változott meg a világ az elmúlt egy évben?

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!