2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Napi aktuális

Márki-Zay Péter: Nincs okom megkérdőjelezni Karácsony Gergely tisztességét

A Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke a titokzatos baloldali adománygyűjtő ládikák kapcsán mondta a Napi aktuális stúdiójában, hogy nem kérdőjelezi meg a főpolgármester tisztességét.

  • Márki-Zay Péter: Nincs okom megkérdőjelezni Karácsony Gergely tisztességét

Az 500 millió forintos kampánypénzen túl elmondta, hogy újra elindul Hódmezővásárhely polgármesteri címéért, de adott esetben szívesen vállalja az EP-választási listán való szereplést is.  

A műsor során még kifejtette azt is, hogy semmilyen felelősséget nem érez a 2022-es választási vereségért saját magára nézve. 

A teljes beszélgetés:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!