2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Napi aktuális

Magyar Nemzet: több mint negyvenmillió forintnyi megbízást kapott Horn Gábor köre Horn apósától + videó

Deák Dániel politológus, a XXI. Század Intézet vezető elemzője és Nagy Attila Tibor politikai elemző többek között azt is megvitatták, hogy Magyar Péter ugyanazt a tortát szeli, ahonnan a Momentum is csemegézne.

  • Magyar Nemzet: több mint negyvenmillió forintnyi megbízást kapott Horn Gábor köre Horn apósától + videó

A fővárosi kerületek baloldali polgármestereinek öt év alatt bőven lett volna idejük a korábbi korrupciós esetek feltárására, ehelyett a balliberális helyhatóságoknál gyarapodnak a botrányok - mondta a Napi aktuálisban a XXI. Század Intézet vezető elemzője.

Deák Dániel emlékeztetett: a hídpénzbotrány, a városháza tervezett eladása után most a hetedik kerület DK-s polgármesteréről Niedermüller Péterről derült ki, hogy veje Horn Gábor cégével 40 millió forintos szerződést kötött.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Erősödik a zsidóellenesség Európában + videó

Erősödik a zsidóellenesség Európában + videó

A műsor ezen részének két vendége Kulifai Máté a Hetek főszerkesztő-helyettese és Megyeri Jonatán rabbi volt, akik arról beszélgettek a műsorvezetővel, hogy palesztin párti tüntetők zavarták meg az izraeli nagykövet előadását a Danube Institut konferenciáján, illetve szóba került az erősödő zsidóellenesség Európában téma is.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!