2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Tiltott absztraktok

Következik:

Híradó 12:05

Napi aktuális

Ma este a Napi Aktuálisban: Szentkirályi exkluzív!

Ma este 19.40-től Szentkirályi Alexandrát kérdezzük a Napi Aktuálisban. A volt főpolgármester-jelölt csak a HírtTV-ben beszél visszalépésének okairól.

  • Ma este a Napi Aktuálisban: Szentkirályi exkluzív!

Ahogy arról a hirtv.hu is beszámolt, Szentkirályi Alexandra ma visszalépett a főpolgármester-jelöltségtől és arra kéri támogatóit, hogy Vitézy Dávidra és a Fidesz–KDNP-listára szavazzanak vasárnap.

A visszalépést azt követően jelentette be, hogy nyilvánossá vált a Századvég legfrissebb közvélemény-kutatása, amely szerint Vitézy Dávid már a legkedveltebb főpolgármester-jelölt Budapesten, és szemtől szemben legyőzné Karácsony Gergelyt a választási versenyben.

Ma este 19.40-től várjuk Önöket a HírTV Napi Aktuális című műsorában egy exkluzív Szentkirályi Alexandrás beszélgetéssel!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

A Napi aktuális vendége Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, MCC volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között Somkuti új könyvéről, a NATO Ukrajna missziójáról beszélgettek, de szó volt arról is, hogy Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával, illetve, hogy 50 millió dollárral támogatja az év végéig Washington Kijevet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!