2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Ottó 19:30

Napi aktuális

Leginkább az ellenzéki pártoknak okoz komoly fejtörést Magyar Péter + videó

Magyar Péter több ellenzéki tüntetőt tud utcára vinni, mint az összes ellenzéki párt együttvéve! A témában Nagy Attila Tibor politikai elemző és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője vitázott a HírTV stúdiójában.

  • Leginkább az ellenzéki pártoknak okoz komoly fejtörést Magyar Péter + videó

A Magyar Péter jogász által szervezett szombati demonstráción ellenzéki politikusok is megjelentek, akik - Nagy Attila Tibor szerint - úgy gondolták, hogy nekik is jót tehet, ha a Facebookon tudják mutatni, ők is megjelentek. 

Az elemző bizakodó hangulatot látott a tüntetésen, beszélgetett a helyszínen megjelent emberekkel, ugyanakkor úgy látja, annak ellenérwe, hogy Magyar beszéde nem sikerült túl jól, nagy a lelkesedés. 

Benne van ebben az új mozgalomban, majdani pártban az a lehetőség, hogy akár hosszabb távon, akár a 2026-os választásokig kitartson

- tette hozzá. 

Deák Dániel egyetért azzal, hogy Magyar Péter felszólalása nem volt túl acélos, szerinte annak egy része az Orbán Viktor beszédeiből volt összeollózott. 

Kiemelte, főleg az ellenzéki pártoknak okoz komoly fejtörést Magyar Péter, különösen a Momentumnak, amely jó eséllyen nem fog bejutni az Európai Parlamentbe. 

Teljes vita: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vitáznak a vitáról + videó

Vitáznak a vitáról + videó

Vona Gábor egy tehergépkocsi platóján vitatná meg Magyar Péterrel az országot érintő kérdéseket. A téma kapcsán vendégünk volt Lampé Ágnes, a Szabad Európa újságírója és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője. 
Visszafordítható folyamatban bízik Bakondi György + videó

Visszafordítható folyamatban bízik Bakondi György + videó

Bízni lehet abban, hogy erős befolyással rendelkező, konzervatív tábor alakulhat ki az Európai Parlamentben, amely fordulatot hozhat az európai biztonság érdekében és megváltoztathatja a migrációs paktum szabályait is - erről a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója beszélt pénteken Napi aktuális műsorunkban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!