2024. 07. 22. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Napi aktuális

Közeleg a tél - Az idő Oroszországnak dolgozik + videó

Siklósi Péter biztonságpolitikai szakértővel beszélgettünk az Ukrajnában és Izraelben folyó háborúk hátteréről, legfrissebb fejleményeiről.

  • Közeleg a tél - Az idő Oroszországnak dolgozik + videó

A biztonságpolitikai szakértő elmondta adásunkban, hogy bár voltak olyan pillanatok, amikor azt hihettük, mások is beszállnak a Gázai övezetben zajló háborúba, mára kiderült, a fronton két szemben álló fél csatázik kizárólag. Sem Irán, sem a libanoni Hezbollah nem fog komolyabban belefolyni a műveletekbe.

Az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban Siklósi Péter kifejtette, hogy az idő Oroszországnak dolgozik, a tél beköszöntével nagy fölényre tehetnek szert az oroszok.

A teljes beszélgetés:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A békemisszió következő állomása: Tusványos + videó

A békemisszió következő állomása: Tusványos + videó

A Napi aktuális vendége Németh Zsolt a Külügyi Bizottság tusnádi elnök volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között ezeket a témákat beszélte át: Tusványos, már több évtizede, Orbán Viktor békemissziója, az EU új vezetése.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!