2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Napi aktuális

Koskovics Zoltán: Az egész magyar társadalom elsőszámú feladata a gyermekeink védelme

A héten az Egyesült Államok fővárosában, Washingtonban találkoznak a konzervatívok legbefolyásosabb képviselői. A CPAC 49 éve több száz jobboldali szervezetet, több ezer aktivistát és a világ legismertebb konzervatív döntéshozóit fogja össze. A stúdióban Koskovics Zoltán, az Alapjogokért Központ elemzője.

  • Koskovics Zoltán: Az egész magyar társadalom elsőszámú feladata a gyermekeink védelme

M. Dobos Marianne a beszélgetés elején felvetette az uniós források ügyét, amelyre reagálva Koskovics Zoltán elmondta, tartani lehet tőle, hogy az Európai Bizottság - az Európai Parlament nyomására - bele fog kötni a magyar gyermekvédelmi törvénybe. 

Magyarországon nagyon súlyos pedofil bűnelkövetésekre derült fény az elmúlt hetekben, és erre valahogy reagálnia kell a magyar társadalomnak, ezt még Brüsszelben is érteniük kellene (...) az első reakció az, hogy meg kell védeni a gyermekeket

- tette hozzá.

A CPAC-konferencia is egyik kardinális pontja a gyermekvédelem és a szülői jogok.

Teljes beszélgetés

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Dizseri András: Győzött a jog és a törvényesség! + videó

Dizseri András: Győzött a jog és a törvényesség! + videó

A Napi aktuálisban Dizseri András polgármesterjelölt, Diósd volt a vendég, akivel Velkovics Vilmos többek között arról beszélgetett, hogy az újraszámlálás után ő lett a polgármester, illetve, hogy reményei szerint Diósd új lendületet vesz.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!