2023. 02. 05. Vasárnap Ágota, Ingrid napja
Jelenleg a TV-ben:

A herceg - Esterházy Pál

Következik:

Híradó 12:00

Napi aktuális

Kiszelly Zoltán: Kőkemény célokat akartak elérni az amerikai pénzekkel, durva külföldi beavatkozást látunk

Kiderült, hogy Karácsony Gergely főpolgármester is tudott a külföldi kampánypénzekről. De, hogy ennek milyen következményei lehetnek, arról Kiszelly Zoltánt, a Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatóját kérdezte Gerhardt Máté.

  • Kiszelly Zoltán: Kőkemény célokat akartak elérni az amerikai pénzekkel, durva külföldi beavatkozást látunk

Míg korábban tagadta, szerdán már bevallotta, hogy tudott Korányi Dávid szervezetének tevékenységéről Karácsony Gergely. A főpolgármester azonban újabb magyarázkodásba kezdett.

Bár Karácsony egyik kulcsembere kalapozta össze az amerikai pénzeket a baloldalnak, a szintén amerikai támogatásból működő Partizán csütörtöki, közel egy órás Karácsony Gergellyel készült interjújában fel sem merült a téma.

A főpolgármester csupán a 2024-es terveiről és a másfél év múlva esedékes önkormányzati választásról beszélt.

Napi aktuális című műsorunk pénteki adásában Kiszelly Zoltán a baloldal bukott kommunikációjáról elmondta, 

tagadásban vannak és egyre kínosabb nekik és egyre több szereplőről deül ki, nem csak a DatAtadról, Márki-Zay mozgalmáról, hanem feltehetően lesznek majd még olyan beszállítók is, akik kaptak ebből a pénzből, nyilván kiderül, hogy ki az, aki kapott és ki az aki nem, mert azoknak nyilván olyan kínos, hogy valaki ingyen dolgozott, van aki pénzért, és ezek majd most derülnek ki. 

A Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója szerint az ügyben azt kell nézni, hogy van hat bukott ellenzéki párt és ezeket Gyurcsány Ferenc próbálja maga alá gyűrni (...)

ami pedig érdekes, hogy Márki-Zay - ahogy Jakab Péter is - szeretne egy hetedik pártot létrehozni, és amikor Márki-Zay Péter arról beszél, hogy szerinte a többi párt is tudott erről, aki feltehetően a saját pártjának próbál terepet tisztítani és megpróbálja ennek a botránynak az ódiumot rátolni a többi pártra is, hogy ne csak ő legyen az, aki ebben érintettnek tűnik. 

Teljes beszélgetés:

 

További epizódok

Futó Boglárka: A mai napig nem készült el Karácsony Mintaháza

Futó Boglárka: A mai napig nem készült el Karácsony Mintaháza

A zuglói ingatlanbotrányról Futó Boglárkával beszélgettünk a Napi aktuálisban. 2023. február 03.
Tovább folytatódik a kényszersorozás Ukrajnában

Tovább folytatódik a kényszersorozás Ukrajnában

Az orosz-ukrán háború kapcsán Gáspár Kristóf és Kovács András osztotta meg véleményét a Napi aktuálisban. 2023. február 03.
 Molnár István Jenő: Legális lett a kokain és a heroin Kanadában

Molnár István Jenő: Legális lett a kokain és a heroin Kanadában

Molnár István Jenő bűnmegelőzési szakértő volt a Napi aktuális vendége. 2023. február 03.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!