2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Napi aktuális

Kezdődik a CPAC Japan 2022

Tokió lesz a helyszíne a világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvénye, a CPAC következő állomásának. A stúdióban Farkas Vajk, az Alapjogokért Központ nemzetközi igazgatója.

  • Kezdődik a CPAC Japan 2022

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója a közösség oldalán úgy fogalmazott, hogy „mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy tavasszal hazánk adhatott otthont a CPAC első európai eseményének. Ezt követően pedig az augusztusi dallasi konferencián Orbán Viktor miniszterelnök aratott sikert nyitóbeszédével, majd a mexikói konferencián Gulyás Gergely miniszter úr szólalt fel, most pedig Japánban is biztosított lesz a magyar jelenlét. A konzervatív erők összefogása tokiói CPAC konferencián folytatódik. Ebben a harcban csak együtt és csak szervezetten lehetünk sikeresek!”

Teljes beszélgetés Farkas Vajkkal, az Alapjogokért Központ nemzetközi igazgatójával: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!