2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Napi aktuális

Juhász Hajnalka: Van egy határ, amit nem lehet megengedni + videó

A női közéleti szereplők nem szoknyák! - így reagált Juhász Hajnalka a KDNP képviselője arra, hogy Fekete-Győr András momentumos politikus szerint a hatalom két bukott nő szoknyája mögé bújt a kegyelmi ügy során.

  • Juhász Hajnalka: Van egy határ, amit nem lehet megengedni + videó

A kormánypárti politikus felidézte, hogy Fekete-Győr András füstgránáttal dobálta meg a rendőröket egy tüntetésen. A bíróság ítéletet hozott az ügyben, de a Momentum politikusa mégsem mond le.

Ő nem mond le, de minősít minket. Azért fontos, hogy kiálljak valamennyi női közéleti szereplő mellett, mert a rendszerváltás óta és különösen a kormánypárt törekszik arra, hogy minél több tehetséges, okos, a hazája iránt elkötelezett nő politizáljon Magyarországon, végtelenül elítélendő az, amikor degradálja a mi munkánkat, amit mi képviselünk a parlamentben (...) ezt most és itt rendbe kell tenni és a jövőben sem fogom hagyni

- szögezte le Juhász Hajnalka. 

Hozzátette: Novák Katalin volt köztársasági elnökkel ugyan nem dolgozott együtt, de Varga Judit egykori igazságügyi miniszterrel igen, mint az európai ügyek bizottságának az elnöke és ő egy rendkívül tehetséges, okos és nagyon jó érzékkel ellátott politikus. 

Azért is kiállok ezen politikusnő mellett, mert egy olyan közösséget képviselek, akik a hibák ellenére is tudják, hogy mi az érték és amit fel kell vállalni ilyen nehéz helyzetben is

- fűzte hozzá Juhász Hajnalka, aki adásunkban beszélt arról a véleményéről is, hogy Arató András, a Klubrádió vezetője alpári hangvételű cikket írt Novák Katalin és Varga Judit lemondásáról a Klubrádió honlapján.

Teljes beszélgetés: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál – Megvan mit akar a nyugat Oroszországtól + videó

Globál – Megvan mit akar a nyugat Oroszországtól + videó

Oroszország javát – vagy inkább javait akarja a pénzügyi háttérhatalom, és úgy tűnik kitart emellett az elhatározása mellett még akkor is, ha ezzel az atomháború szélére sodorja a A részletekről beszélt Boros Imre, közgazdász és Bogár László közgazdász a Globalban. Vigyázat a nyugalom megzavarására alkalmas tények hangzanak majd el. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 
Madagaszkár tradicionálisan a béke pártján áll + videó

Madagaszkár tradicionálisan a béke pártján áll + videó

A Madagaszkár és Magyarország közötti együttműködési lehetőségekről, a két ország viszonyáról és országának a háborúkhoz való álláspontjáról is beszélt Rasata Rafaravavitafika, a Madagaszkári Köztársaság külügyminisztere a Napi aktuálisban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!