2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Napi aktuális

Juhász Hajnalka: Van egy határ, amit nem lehet megengedni + videó

A női közéleti szereplők nem szoknyák! - így reagált Juhász Hajnalka a KDNP képviselője arra, hogy Fekete-Győr András momentumos politikus szerint a hatalom két bukott nő szoknyája mögé bújt a kegyelmi ügy során.

  • Juhász Hajnalka: Van egy határ, amit nem lehet megengedni + videó

A kormánypárti politikus felidézte, hogy Fekete-Győr András füstgránáttal dobálta meg a rendőröket egy tüntetésen. A bíróság ítéletet hozott az ügyben, de a Momentum politikusa mégsem mond le.

Ő nem mond le, de minősít minket. Azért fontos, hogy kiálljak valamennyi női közéleti szereplő mellett, mert a rendszerváltás óta és különösen a kormánypárt törekszik arra, hogy minél több tehetséges, okos, a hazája iránt elkötelezett nő politizáljon Magyarországon, végtelenül elítélendő az, amikor degradálja a mi munkánkat, amit mi képviselünk a parlamentben (...) ezt most és itt rendbe kell tenni és a jövőben sem fogom hagyni

- szögezte le Juhász Hajnalka. 

Hozzátette: Novák Katalin volt köztársasági elnökkel ugyan nem dolgozott együtt, de Varga Judit egykori igazságügyi miniszterrel igen, mint az európai ügyek bizottságának az elnöke és ő egy rendkívül tehetséges, okos és nagyon jó érzékkel ellátott politikus. 

Azért is kiállok ezen politikusnő mellett, mert egy olyan közösséget képviselek, akik a hibák ellenére is tudják, hogy mi az érték és amit fel kell vállalni ilyen nehéz helyzetben is

- fűzte hozzá Juhász Hajnalka, aki adásunkban beszélt arról a véleményéről is, hogy Arató András, a Klubrádió vezetője alpári hangvételű cikket írt Novák Katalin és Varga Judit lemondásáról a Klubrádió honlapján.

Teljes beszélgetés: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Meghívott vendégeinkkel a kilencvenes évek egyik legnagyobb magyar közönségsikeréről, a Csinibabáról beszélgettünk, melynek népszerűsége a mai napig töretlen, egyes mondataiból szállóigék lettek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vitáznak a vitáról + videó

Vitáznak a vitáról + videó

Vona Gábor egy tehergépkocsi platóján vitatná meg Magyar Péterrel az országot érintő kérdéseket. A téma kapcsán vendégünk volt Lampé Ágnes, a Szabad Európa újságírója és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője. 
Visszafordítható folyamatban bízik Bakondi György + videó

Visszafordítható folyamatban bízik Bakondi György + videó

Bízni lehet abban, hogy erős befolyással rendelkező, konzervatív tábor alakulhat ki az Európai Parlamentben, amely fordulatot hozhat az európai biztonság érdekében és megváltoztathatja a migrációs paktum szabályait is - erről a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója beszélt pénteken Napi aktuális műsorunkban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!