2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Napi aktuális

Jön az Orbán–Trump-találkozó a választási szuperévben + videó

A konzervatívok közötti együttműködés egy fontos eleme lesz a következő Orbán–Trump-találkozó - egyebek között erről is beszélt Koskovics Zoltán, az Alapjogokért Központ geopolitikai elemzője péntek este a HírTV Napi aktuális című műsorában. A két politikus március 8-án találkozik újra, ezúttal Floridában.

  • Jön az Orbán–Trump-találkozó a választási szuperévben + videó

Egy választási szuperévben vagyunk és egyáltalán nem mindegy, hogy Amerikában, illetve Európában, sikerül-e a konzervatív erőknek magukhoz ragadniuk a kormányrudhat, hiszen a világnak nagy szüksége van erre - jelentette ki Koskovics Zoltán. Rámutatott, az elmúlt években a liberális erők zsákutcába vitték a Nyugat külpolitikáját, így szinte biztos, hogy Orbán Viktor és Donald Trump tárgyalni fog az ukrajnai háborúról, valamint a világ más tájain dúló harci konfliktusokról is. 

Biden nem hajlandó lezárni a határt

Koskovics Zoltán a washingtoni bevándorláspolitikával kapcsoltban felhívta rá a figyelmet, hogy az Egyesült Államokban éles válság alakult ki a tömeges bevándorlás miatt. 

A republikánusok nem engedik azt, hogy a demokraták elköltsenek 60 milliárd dollárt egy korrupt háborúra, egy korrupt országban (Ukrajna - a szerk.), úgy, hogy nem hajlandóak lezárni a déli határt, holott egyes számítások szerint 7 millió, más számítások szerint 10 millió illegális migráns érkezett az Egyesült Államokba, amióta Bident beiktatták

- emelte ki az Alapjogokért Központ geopolitikai elemzője.

Teljes beszélgetés: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Miközben Brüsszelben ujjal mutogatnak Magyarországra, hogy a jogállamiságot támadás éri, addig Budapesten nem tiltanak be semmilyen konferenciát, pedig az Európai Unió központjában a demokrácia szíve kellene, hogy dobogjon. Eva Vlaardingerbroek holland politikai kommentátorral, influenszerrel készített interjút Velkovics Vilmos a CPAC Hungray rendezvényén a Millenárison. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!