2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:10

Napi aktuális

Járattörlések, késések, poggyászkezelés, hangnem – számos fogyasztói panasz érkezett a Ryanair miatt

Soron kívüli vizsgálatot rendelt el Varga Judit igazságügyi miniszter a Ryanairnél az utasok panaszai miatt. Az Igazságügyi minisztérium közleménye szerint a panaszok száma és súlya hatékony kivizsgálást igényel a jövőbeli jogsértések megelőzése érdekében. Kupecki Nóra fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkár volt a vendégünk.

  • Járattörlések, késések, poggyászkezelés, hangnem – számos fogyasztói panasz érkezett a Ryanair miatt

Kupecki Nóra hangsúlyozta: minden fogyasztói jogot sértő gyakorlattal szemben határozottan fel fognak lépni.

Amennyiben jogsértéseket találunk, akkor bírságot és egyéb jogszabályi lehetőségekben biztosított jogokkal élünk, azaz jogsértéstől eltiltás, illetve a bírságkiszabás. Én azt gondolom, hogyha a Ryanair további bírságoktól szeretne mentesülni, illetve szeretné elkerülni, hogy helyesbítsem magam. Azt gondolom, hogy ennek az az egyetlen módja, hogy betartja a jogszabályi kötelezettségeket, és ezáltal a fogyasztói jogokat érvényesíti

- közölte a helyettes államtitkár

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Zacher Gábor: Ilyen szituációban minden másodperc számít + videó

Zacher Gábor: Ilyen szituációban minden másodperc számít + videó

Lehet-e durvább a foci? Miért Szoboszlainak kellett a pályára rángatni a hordágyat? Miért sétálgattak az ápolók? Zacher Gábort a botrányos ellátásról kérdeztük. A várólistákról, az ügyeleti rendszer átalakításáról és a palliatív ellátás fejlesztéséről pedig Takács Péter egészségügyi államtitkárral beszélgettünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!