2022. 10. 05. Szerda Aurél napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 20:05

Napi aktuális

Horváth József: Irgalmatlan összegeket emészt fel ez a háború

Az Amnesty International szerint Ukrajna szándékosan veszélyeztette állampolgárai életét azzal, hogy katonai állásokat hozott létre iskolák és kórházak közelében, valamint lakossági körzetekből indítottak támadásokat. A civil szervezet szerint, aki egy háborúban az embereket élő pajzsként használja, az háborús bűnt követ el. A jelentést élesen bírálta Kijev, az Amnesty ukrán vezetője pedig lemondott. A háború 166. napján a stúdióban Horváth József biztonságpolitikai szakértő.

  • Horváth József: Irgalmatlan összegeket emészt fel ez a háború

HírTV

További epizódok

Kovács Zoltán: A szankciós politika a baloldali pártok támogatását élvezi

Kovács Zoltán: A szankciós politika a baloldali pártok támogatását élvezi

Jön a nyolcadik - az uniós nagykövetek elfogadták az újabb szankciós csomagot Oroszország ellen. Magyarország mentességeket kapott. A részletekről és a nemzeti konzultációról Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkárt kérdeztük. 2022. október 05.
12 éve történt a vörösiszap-katasztrófa

12 éve történt a vörösiszap-katasztrófa

Kapcsoltuk Ferenczi Gábort Devecser polgármesterét, majd Tengely József a HírTV szerkesztője, akkori tudósítója volt a vendégünk. 2022. október 04.
Menczer Tamás: Semmilyen egyensúlyi politikát nem képviseltük

Menczer Tamás: Semmilyen egyensúlyi politikát nem képviseltük

Orbán Viktor miniszterelnök a pénteki rádió interjújában azt mondta, Brüsszel hazudott nekünk amikor azt mondta, hogy a szankciók térdre kényszerítik Oroszországot. Vendégünk volt Menczer Tamás, a külügyminisztérium államtitkára. 2022. október 04.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!