2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Napi aktuális

Hollik István: Politikai célzatú támadásról van szó a debreceni akkumulátorgyár ügyében

Országos politikai botrány lett a debreceni beruházásból. A kormány szerint az élesedő gazdasági verseny miatt támadják az akkumulátorgyárat. A HírTV stúdiójában Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

  • Hollik István: Politikai célzatú támadásról van szó a debreceni akkumulátorgyár ügyében

Politikai célzatú támadásról van szó a dollárbaloldal részéről és pontosan ugyanaz a mintázata az ügynek, mint amit a korábbiakban megszokhattunk, kapnak egy utasítást a dollárbaloldal képviselői és azt hajták végr - jelentette ki a Napi aktuálisban Hollik István. 

Gerhardt Máté műsorvezető felvetésére, miszerint Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtiktára szerint az élesedő gazdasági verseny miatt támadják az akkumulátorgyárat, a Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta, az ellenzék pontosan azért keveredik bele az ügybe, mert azok a gazdasági szereplők, akiknek nem érdeke, hogy az elektromobilitás alapját képező akkumulátor-gyártás az Magyarországon legyen, azok azt az utasítást adták ki a dollárbaloldalnak, hogy ezeket a beruházásokat támadni kell. 

A dollárbaloldal képviselői korábban egytől-egytig a programjukban, a parlamentben éppen ennek az ellenkezőjéről beszéltek, azt mondták, hogy Magyarországon zöld átállásra van szükség, választási programjukba írták bele az elektromobilitást, folyamatosan erről beszéltek, most pedig egy akkumulátorgyárat támadnak teljes mértékben hiteltelen, látszik, hogy külföldi utasításra cselekszenek, vagyis kilóg a lóláb

- tette hozzá.

Teljes beszélgetés: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Erősödik a zsidóellenesség Európában + videó

Erősödik a zsidóellenesség Európában + videó

A műsor ezen részének két vendége Kulifai Máté a Hetek főszerkesztő-helyettese és Megyeri Jonatán rabbi volt, akik arról beszélgettek a műsorvezetővel, hogy palesztin párti tüntetők zavarták meg az izraeli nagykövet előadását a Danube Institut konferenciáján, illetve szóba került az erősödő zsidóellenesség Európában téma is.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!