2023. 03. 26. Vasárnap Emánuel napja
Jelenleg a TV-ben:

Lúdas Matyi

Következik:

Híradó 15:15

Napi aktuális

Hollik István: Politikai célzatú támadásról van szó a debreceni akkumulátorgyár ügyében

Országos politikai botrány lett a debreceni beruházásból. A kormány szerint az élesedő gazdasági verseny miatt támadják az akkumulátorgyárat. A HírTV stúdiójában Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

  • Hollik István: Politikai célzatú támadásról van szó a debreceni akkumulátorgyár ügyében

Politikai célzatú támadásról van szó a dollárbaloldal részéről és pontosan ugyanaz a mintázata az ügynek, mint amit a korábbiakban megszokhattunk, kapnak egy utasítást a dollárbaloldal képviselői és azt hajták végr - jelentette ki a Napi aktuálisban Hollik István. 

Gerhardt Máté műsorvezető felvetésére, miszerint Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtiktára szerint az élesedő gazdasági verseny miatt támadják az akkumulátorgyárat, a Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta, az ellenzék pontosan azért keveredik bele az ügybe, mert azok a gazdasági szereplők, akiknek nem érdeke, hogy az elektromobilitás alapját képező akkumulátor-gyártás az Magyarországon legyen, azok azt az utasítást adták ki a dollárbaloldalnak, hogy ezeket a beruházásokat támadni kell. 

A dollárbaloldal képviselői korábban egytől-egytig a programjukban, a parlamentben éppen ennek az ellenkezőjéről beszéltek, azt mondták, hogy Magyarországon zöld átállásra van szükség, választási programjukba írták bele az elektromobilitást, folyamatosan erről beszéltek, most pedig egy akkumulátorgyárat támadnak teljes mértékben hiteltelen, látszik, hogy külföldi utasításra cselekszenek, vagyis kilóg a lóláb

- tette hozzá.

Teljes beszélgetés: 

További epizódok

Bécsben már több a halal kebabos, mint a pereces

Bécsben már több a halal kebabos, mint a pereces

Az osztrák hatóságok a húsvét közeledtével terrorveszélyre is figyelmeztették a lakosságot, ugyanis ahogy az elmúlt évek tapasztalatai mutatták a katolikus egyház legnagyobb ünnepe egy olyan alkalom lehet a terrorszervezetek számára amikor különösen sok áldozatot szedő merényleteket tudnak végrehajtani. A stúdióban Futó Boglárka, a Célpont riportere. 2023. március 24.
Vita

Vita

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója részletesen, dátummal, névvel ellátva idézett vissza néhány svéd politikus magyarellenes kijelentéseit. A tanácsadó így válaszolt a skandináv ország miniszterelnökének kérdésére, hogy mi a baja a magyar parlamenti képviselőknek a svéd nato-csatlakozással. 2023. március 24.
Csatári Bence: A baloldali ellenzék szegénységi bizonyítványa, hogy náluk egy Horn Gyula az igazodási pont

Csatári Bence: A baloldali ellenzék szegénységi bizonyítványa, hogy náluk egy Horn Gyula az igazodási pont

Meg kell változtatni a Horn Gyula sétány nevét - erről Sára Botond főispán döntött, a rendelkezést a Fővárosi Közgyűlésnek 30 napon belül végre kell hajtania. Csatári Bence, a Nemzeti Emlékezet Bizottság tagja volt a Napi aktuális vendége. 2023. március 24.

Legfrissebb híreink

Párbeszéd-Zöldek néven folytatja munkáját a Párbeszéd

Párbeszéd-Zöldek néven folytatja munkáját a Párbeszéd

Párbeszéd-A Zöldek Pártja, vagy röviden Párbeszéd-Zöldek néven folytatja munkáját a Párbeszéd, listavezetőjük az európai parlamenti választáson Jávor Benedek lesz - ismertették szombati kongresszusuk döntéseit a párt társelnökei vasárnap, online is közvetített rendezvényükön.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Pindroch Tamás: Nyerészkedtek a külföldi kézben lévő áruházláncok

Pindroch Tamás: Nyerészkedtek a külföldi kézben lévő áruházláncok

A fogyasztók számára is hozzáférhető online árfigyelő-rendszerrel mérsékelné a kormány és a Gazdasági Versenyhivatal az inflációt. A várhatóan júniusban induló rendszer elsőként az élelmiszer árának összehasonlítására lesz alkalmas. Pindroch Tamás, Az Alapjogokért Központ elemzője volt vendégünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!