2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Napi aktuális

Gladden Pappin: Magyarország a józanság szigeteként egyedüli utat jár be

Véleménycikket írt az amerikai Newsweekben a Magyar Külügy Intézet elnöke, aki szerint Magyarország az utóbbi években a józanság szigeteként számtalan ügyben keveredett konfliktusba az Egyesült Államokkal.

  • Gladden Pappin: Magyarország a józanság szigeteként egyedüli utat jár be

Magyarország egyedüli utat jár be és mivel európai ország és nagyon fontos része a nyugati civilizációnak, éppen ezért egy ellenpéldát mutat - mondta el Gladden Pappin a HírTV stúdiójában. 

A Magyar Külügy Intézet elnöke példaként hozta fel a migráció ügyét, a genderkérdést és a háborúval kapcsolatos magyar álláspontot. Hozzátette:

ezen a három területen Magyarország egy egyedi képet mutatott és sajnálatos módon ez kellemetlen bizonyos nagyhatalmak részéről. 

Gladden Pappin arról is beszélt, szerinte a Biden-kormányzat politikai fegyvereket vet be a konzervatív Magyarország ellen. Úgy látja, Washington vízumszankciója egyértelműen Magyarországnak szólt, hiszen - jegyezte meg - ezt a lépést sok korábbi intézkedés legutóbbiaként kell felfogni, ami eszkalálódik és fokozza a nyomást Magyarországon. 

A politológus rámutatott: 

ha ennyire fontos a nyugati szövetség, akkor Amerika miért helyez ekkora nyomást a nyugati szövetség egyik kulcs tagjára, hiszen ez azzal fenyeget, hogy aláássa a nyugati szövetséget. 

Teljes beszélgetés:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szuverenitásvédelmi kockázatoktól hemzseg a hazai baloldal

Szuverenitásvédelmi kockázatoktól hemzseg a hazai baloldal

A 2022. évi országgyűlési választásokat követően kiderült, hogy a DK–Jobbik–Momentum–MSZP–LMP–Párbeszéd alkotta választási szövetség több mint 4 milliárd forint összegű tiltott külföldi kampánytámogatásban részesült.
Marco Rossiék Varga Barnabásnál jártak a kórházban

Marco Rossiék Varga Barnabásnál jártak a kórházban

Marco Rossi szövetségi kapitány, valamint a játékosok nevében Botka Endre is meglátogatta a stuttgarti kórházban Varga Barnabást, aki vasárnap súlyos fejsérülést szenvedett a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Zacher Gábor: Ilyen szituációban minden másodperc számít + videó

Zacher Gábor: Ilyen szituációban minden másodperc számít + videó

Lehet-e durvább a foci? Miért Szoboszlainak kellett a pályára rángatni a hordágyat? Miért sétálgattak az ápolók? Zacher Gábort a botrányos ellátásról kérdeztük. A várólistákról, az ügyeleti rendszer átalakításáról és a palliatív ellátás fejlesztéséről pedig Takács Péter egészségügyi államtitkárral beszélgettünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!