2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Radar 23:30

Napi aktuális

G. Fodor Gábor: A nindzsák az erő, a gyorsaság és az intelligencia révén mindent legyőznek és túlélnek + videó

A XXI. Század Intézet stratégiai igazgatója volt a Napi aktuális vendége, akivel a Fidesz kongresszusának beszédeit elemeztük ki.

  • G. Fodor Gábor: A nindzsák az erő, a gyorsaság és az intelligencia révén mindent legyőznek és túlélnek + videó

G. Fodor Gábor elmondta, hogy egyetért Orbán Viktor szavaival, amikor a miniszterelnök nindzsakormányzásról beszélt. Nagyon nehéz időszak elé nézünk, nehéz harcokkal, és a nindzsák az erő, a gyorsaság és az intelligencia révén mindent képesek legyőzni, túlélni. Kitért a Fidesz támogatottságára is: a válságok idején a kormányok általában összeroppannak, azonban az emberek látják a magyar kormány erőfeszítéseit illetve az alternatívát az ország irányítására, abból azonban nem kérnek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

A Napi aktuális vendége Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, MCC volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között Somkuti új könyvéről, a NATO Ukrajna missziójáról beszélgettek, de szó volt arról is, hogy Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával, illetve, hogy 50 millió dollárral támogatja az év végéig Washington Kijevet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!