2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Napi aktuális

„Ezért különleges Orbán Viktor pozíciója és személyisége Európában”

Orbán Viktor győzelemre játszik címmel egy francia politológus könyvet írt a magyar miniszterelnökről. M. Dobos Marianne műsorvezető a szerzőt, Thibaud Gibelint kérdezte, aki elárulta, miért tartják Párizsban a magyar kormányfőt Közép-Európa arcának.

  • „Ezért különleges Orbán Viktor pozíciója és személyisége Európában”

Arra a kérdésre, hogy mi volt a célja a könyvvel, történész, aki dolgozott az Európai Parlamentben elmondta, érdeklődése történelmi sszempontból fordul Magyarország felé, a történelmi örökség és a jelenlegi politikai környezet vitte rá arra, hogy megírja ezt a művet és elmagyarázza Franciaországnak, hogy milyen pozitív üzenetet tud Magyarország közvetítetni a nyugati országoknak. 

Thibaud Gibelin közlése szerint jelenleg Franciaország felfedezi Magyarországotegyrészt az idegenforgalmon keresztül, másrészt az európai integráción keresztül. 

Teljes beszélgetés: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Az Európában élő migránsok is vállalnák a sorkatonai szolgálatot új hazájuk érdekében?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!