2024. 07. 18. Csütörtök Frigyes napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Napi aktuális

Elszabadulhat a pokol Amerikában

A Napi aktuálisban vendégünk volt Magyarics Tamás, amerika szakértő, az Eötvös Loránd Tudományegyetem oktatója.

  • Elszabadulhat a pokol Amerikában

Politikai lépés lenne a vád-emelés Donald Trump ellen - jelentette ki Mike Pence korábbi republikánus amerikai alelnök, Trump esetleges letartóztatásával kapcsolatban. A korábbi amerikai elnök közölte közösségi oldalán, hogy tudomása szerint kedden letartóztatják, a manhattani kerületi ügyész vádemelése alapján.

Bár az ügyészség nem reagált erre, Trump ellen korábban itt indult nyomozás tiltott kampány-finanszírozás miatt. Donald Trump tavaly novemberben jelentette be, hogy 2024-ben újra indul az Egyesült Államok elnöki tisztségéért, és jelenleg ő a legnépszerűbb republikánus jelölt.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!