2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Napi aktuális

Élő adásban rágalmazta Novák Katalint és Balog Zoltánt Márki-Zay Péter + videó

Nem volt könnyű dolga ma a Napi aktuális műsorvezetőjének. Az adás vendége, Márki-Zay Péter ugyanis súlyos magyarázkodásba kezdett elhíresült kijelentése okán, majd rágalmazó mondatokkal folytatta a beszélgetést.

  • Élő adásban rágalmazta Novák Katalint és Balog Zoltánt Márki-Zay Péter + videó

A Napi aktuális műsorában nyilatkozó Márki-Zay Péter nemcsak arról beszélt magyarázkodásában, hogy félreértették elhíresült mondatát, hanem azzal is érvelt, hogy ők azt szeretnék ha a fideszes vezetés megbukna. A pártelnök kijelentette: a pedofil-ügyben az elkövetőknek a legsúlyosabb büntetést kell kiszabni. A beszélgetés ezt követően egy viszonylag élesebb hangú vitával folytatódott, amikor Márki-Zay Péter és a műsorvezető Novák Katalin pedofil-üggyel kapcsolatos kijelentéseit taglalta. A pártelnök azzal vádolta meg ezután az interjúban Orbán Viktort, hogy ő tudott a kegyelmi-ügyről, de mégis hallgat. A műsorban szó volt még arról is, hogy Novák Katalin és Varga Judit elismerték, hogy hibáztak és levonták a következtetést és lemondtak, ahogy arról is szó volt, hogy a köztársasági elnöki kegyelemet csak ritkán indokolta eddig államfő, de az erre vonatkozó jogszabály szerint nem kötelező indokolnia. Márki-Zay Péter a beszélgetés egy pontján azzal vádolta meg Balog Zoltán püspököt, hogy intim kapcsolatot folytatott Novák Katalinnal, ekkor a műsorvezető szólt, hogy ez a kijelentése akár ki is merítheti a rágalmazást. Erre válaszul ajánlotta a pártelnök az Amerikai Népszava ide vonatkozó cikkét. A több, mint tízperces interjúban Márki-Zay Péter, mint EP-listavezetői jelölt és polgármester beszélt a két titulussal kapcsolatban. Mint egyebek mellett kifejtette: ha a hódmezővásárhelyiek rá szavaznak, akkor ő a várost választja. 

A teljes beszélgetést a videóban nézhetik meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál – Megvan mit akar a nyugat Oroszországtól + videó

Globál – Megvan mit akar a nyugat Oroszországtól + videó

Oroszország javát – vagy inkább javait akarja a pénzügyi háttérhatalom, és úgy tűnik kitart emellett az elhatározása mellett még akkor is, ha ezzel az atomháború szélére sodorja a A részletekről beszélt Boros Imre, közgazdász és Bogár László közgazdász a Globalban. Vigyázat a nyugalom megzavarására alkalmas tények hangzanak majd el. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 
Madagaszkár tradicionálisan a béke pártján áll + videó

Madagaszkár tradicionálisan a béke pártján áll + videó

A Madagaszkár és Magyarország közötti együttműködési lehetőségekről, a két ország viszonyáról és országának a háborúkhoz való álláspontjáról is beszélt Rasata Rafaravavitafika, a Madagaszkári Köztársaság külügyminisztere a Napi aktuálisban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!