2024. 07. 04. Csütörtök Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Magyar Nemzet: Lackner Csaba drogozott, Dódity Gabriellát felmentették

A Fővárosi Törvényszék felmentette Dódity Gabriellát a rágalmazás vádja alól. A kispesti Fidesz–KDNP 2019-es és 2024-es polgármesterjelöltje még 2019 tavaszán „fehér poros orrokat” és „kihúzott csíkokat” emlegetett Lackner Csaba, akkor még XIX. kerületi MSZP-s önkormányzati képviselővel kapcsolatban egy Facebook-kommentben, amely miatt Lackner perelt.

  • Magyar Nemzet: Lackner Csaba drogozott, Dódity Gabriellát felmentették

Az öt éve húzódó per fordulatosra sikerült: Dódityot kétszer is elítélték, azonban a megismételt eljárásban már a javára döntöttek.

Ez az ügy immár ötödik éve tökéletes példája annak, hogy semminek nincs következménye a kispesti baloldalon – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek az ítéletről Dódity Gabriella. Hozzátette: a Kúria felülvizsgálatában egyértelműsítette, hogy jogsérelem érte, amikor első- és másodfokon megvonták tőle a valóság bizonyításának lehetőségét, amelynek helyt adva most nekem adtak igazat a Fővárosi Törvényszéken. 

Ugyan a közvélemény teljesen abszurdnak nevezte az engem elmarasztaló ítéleteket, de ne feledjük el, éveken át az én szavahihetőségem forgott kockán. Számomra felfoghatatlan, hogy ha valakiről ilyen kép- és hangfelvételek kerülnek nyilvánosságra, azután még ő pereskedik. Sőt, a mostani ítéletet sem fogadja el, hanem fellebbez ellene, így ki tudja, hány évig kell még bíróságra járkálnom – emelte ki a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!