2021. 10. 21. Csütörtök Orsolya napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Napi aktuális

Dezső Tamás: Az egyiptomi hadsereg egyensúlyt tud tartani

Egyiptom példája bizonyíték arra, hogy a tengeri határok is megvédhetőek – jelentette ki Orbán Viktor az észak-afrikai állam elnöke, Abdel Fatah az-Sziszi látogatását követően. A migrációs helyzetről Dezső Tamás, a Migrációkutató Intézet igazgatója beszélt a Napi aktuális című műsorunkban.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

További epizódok

Ma mutatják be az „Áldozatok 2006" dokumentumfilmjét

Skrabski Fruzsina dokumentumfilmessel beszélgettünk. 2021. október 20.

Európai konzervatív agytröszthálózatot hozott lépte az Alapjogokárt Központ

Törcsi Pétert, az Alapjogokért Központ kutatási igazgatóját kérdeztük. 2021. október 20.

Baksay Gergely: Az elmúlt 10 évben Kelet-Közép-Európa volt az EU növekedési motorja

Baksay Gergelyt, a Nemzeti Bank versenyképességért felelős ügyvezető igazgatóját kérdeztük. 2021. október 20.

Legfrisebb híreink

Így készülnek a magyar búvárúszók

Hajnali 6 órakor a Margitszigeten már javában zajlik az élet. A fiatalok a közelgő Uszonyosúszó Világkupára készülnek. A búvárúszásnak három válfaja ismert: az uszonyos úszás, a búvárúszás, és a tájékozódási búvárúszás.

Ákos új arcai

Az utolsó békeév – megjelent Ákos legújabb középlemeze – a Kossuth-díjas énekes exkluzív interjút adott Radar című műsorunkban.

Börtönkutya szimatot fog

Bemutatjuk az ország legkisebb szolgálati börtönkutyáját. Lego egy vérbeli kábítószerkereső. Az 5 éves Jack Russell terrier lelkesen kutat a zárkákban elrejtett marihuána vagy kokain után.

Hamis mézek nyomában

A Radar stábja három különböző mézet vett egy boltban, és elvitte a Méhészek Fejér Megyei Egyesületének elnökéhez, hogy nézze meg, melyik igazi és melyik hamis.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!