2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Magyar retró 2. - A magyar vidék a Kádár-korszakban

Következik:

Híradó 12:00

Napi aktuális

Csütörtök este ismét tüntettek az akkumulátorgyár építése ellen Debrecenben, ezúttal az LMP szervezésében

Csütörtök este ismét tüntettek az akkumulátorgyár építése ellen Debrecenben, ezúttal az LMP szervezésében. Előtte 11 ezer aláírást tartalmazó petíciót adtak át a Városháza illetékesének a tiltakozók.

  • Csütörtök este ismét tüntettek az akkumulátorgyár építése ellen Debrecenben, ezúttal az LMP szervezésében

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, az ügyben számtalan téves információ és álhír látott napvilágot. A magyar kormány általános elvárása, hogy a legszigorúbb környezetvédelmi szabályokat kell betartani. A témával foglalkozik a Hír TV Célpont című műsora is vasárnap, valamint a stáb egy hasonló gyárnál forgatott Németországban is.

A témáról a HírTV riportereivel, Baumgartner Benitával és Móna Márkkal beszélgettünk.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor beszédet mond a Békemeneten + videó

Orbán Viktor beszédet mond a Békemeneten + videó

A Napi aktuális vendége ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég Alapítvány tanácsadója volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető Békemenet, a háborúba készülődő NATO és a határzár miatt megbüntetett Magyarország témákról beszélgetett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!