2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:10

Napi aktuális

Budai Gyula: Karácsonynak igenis ki kell állnia és mondania kell végre valamit + videó

Olyan korrupciós botrányról van szó, ahol illene valamit mondania a főpolgármesternek - jelentette ki Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő a hídpénzbotránnyal kapcsolatban hétfő este a Napi aktuálisban.

  • Budai Gyula: Karácsonynak igenis ki kell állnia és mondania kell végre valamit + videó

A politikus felidézte a botránnyal kapcsolatban elkészül Kehi-jelentést, miszerint a Lánchíd felújítását végző A-Híd Zrt. 1,5 milliárd forintot utalt Vig Mór számlájára , amit ő továbbutalt a magánszámlájára, illetve ügyvédi letéti számlájára, és 900 millió forintot készpénzben vett fel.

Budai Gyula felidézte, eljutott hozzá egy levél, amiben az áll, hogy Vig Mór a Mammut áruházba járt elszámolni Árgus-Security-hez. A hídpénzből pedig jelentős összegek áramoltak Vig Mór közvetítésével a Városházára.

Az Árgus-Security tulajdonosa nem más, mint az az Apáthy Zoltán, aki a Lánchíd felújítását végző A-Híd Zrt. tulajdonosának a fia

- tette hozzá.

Teljes beszélgetés: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Deutsch Tamás: Magyar Péter gyárilag erőszakos + videó

Deutsch Tamás: Magyar Péter gyárilag erőszakos + videó

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke Putnokon minősíthetetlen hangnemben kiabált a templomból érkezőkkel, köztük a fideszes polgármesterrel. Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője erről is kifejtette véleményét a HírTV Politikai hobbista című műsorában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Fontos, hogy a hagyományos értékek, a családok biztonsága megmaradjon a Hegyvidéken! Erről Fonti Krisztina a Fidesz-KDNP XII. kerületi polgármesterjelöltje beszélt a HírTV péntek esti Napi aktuális című műsorában. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!